FUTURE YOU

EMBRACE THE WORLD AS YOUR PLAYGROUND

Heb je ooit een boek willen schrijven, de wereld rond willen reizen of een eigen bedrijf willen starten? Dit zijn dromen voor sommigen en dagelijkse activiteiten voor anderen.

Future You is een unieke en inspirerende gids voor iedereen die op zoek is naar eenvoudige tools voor meer voldoening in zowel hun persoonlijke als professionele leven. Dit boek ondersteunt jou in het vinden van de inzichten en ervaringen die je gaan helpen vliegen door het leven.

Verkocht in 8 landen

Unieke internationale interviews

Gebruikte literatuur Hogescholen
future-you-sjoerd-gerritsen-cover-paperback-3d

BESTEL BOEK BIJ

WAAR GAAT HET BOEK OVER?

Dit boek hoeft niet van begin tot eind chronologisch worden gelezen. Het is geschreven meteen modulaire gedachtegang; er zijn vier delen en elk deel heeft vier hoofdstukken. Elke hoofdstuk is gerelateerd aan de kernboodschap maar kan op zichzelf gelezen worden. Je kunt ervoor kiezen om enkel die hoofdstukken te lezen die het meeste waarde voor jou zullen bieden.

Attitude

Dit deel richt zich op de verantwoordelijkheid van volwassenheid, hoe geduld en kalmte meespelen in nadenken over de toekomst, hoe technologie optimaal benut kan worden en over jouw rol in de maatschappij.

Persoonlijkheid

Dit deel richt zich op sociale druk, je krachten en zwaktes, het definiëren van je persoonlijkheid en het werken aan karakter. Je ontdekt wil je bent en wie je wilt zijn.

Visie

Dit deelt richt zicht op het ontwerpen van je leven, het vinden van ideeën die je vullen met passie en bedoeling, hoe waarden en andere mensen hierin een rol spelen en hoe jij jouw visie kan verbinden aan de wereld.

Realisatie

Dit deel richt zich op luisteren en handelen naar zowel je hoofd als je buikgevoel, het stellen van doelen, een plan van actie maken, het uitvoeren van dat plan en je toekomst. Je zult je dromen gaan najagen.

D. Brandt

Developer
Dit boek bood me waardevolle inzichten zonder de aanname te maken dat alle mensen in mijn generatie hetzelfde zijn en dus ook leven hetzelfde moeten aanpakken. De modulaire structuur van het boek gaf me de mogelijkheid om onderwerpen te kiezen die mij aanspraken. Het boek herkent de alledaagse uitdagingen en inspireert me om ze van een ander perspectief te benaderen zonder op me neer te praten. Het is duidelijk dat de auteur aan je kant staat, dit maakt het des te interessanter om te lezen over herkenbare problemen vanuit zijn ogen.

H. Verlander

Advocaat
Future You is een unieke en inspirerende gids voor iedereen die simpele tools zoekt voor een grotere vervulling en bevrediging in zowel hun privé als zakelijke relaties. Terwijl dit boek is geschreven vanuit en voor het perspectief van een millennial, de technieken en inzichten die worden gedemonstreerd kunnen door iedereen worden gebruikt in alle gebieden van het leven: om focus te vinden, om doelen te behalen en om de spanning te ervaren van het realiseren van je dromen. De auteur zijn unieke achtergrond toont dat alles mogelijk is zolang je het leven benaderd met de juiste mindset, overtuiging en middelen.

BESTEL BOEK BIJ

VOOR WIE IS HET BOEK?

  • MILLENIALS
Ben jij geboren tussen begin jaren 80 en eind jaren 90? Dan is dit boek voor jou als jij zoekt naar manieren om niet overdonderd te raken door het leven. Het boek toont je verschillende tactieken die je zullen ondersteunen in het optimaliseren van het leven – om je te helpen je toekomst te ontwerpen.
  • DIEGENE GEINSPIREERD DOOR MILLENIALS
Voel het soms alsof millennials hun leven voller leven en op grotere avonturen gaan dan jij ooit had bedacht voor jezelf? Vandaag is de dag dat jij in hun voetstappen kun volgen. Dit boek helpt non-millennials die voelen dat hun toekomst wat meer kleur kan gebruiken om die kleur te vinden.

EXCLUSIEVE INTERVIEWS

  • ANDREW GRIFFITHS
Nummer 1 ondernemerschapsauteur in Australië. Hij helpt ondernemers om de meest gewaardeerde en best betaalde individuen te worden in hun industrie.
  • FREDRIK HAREN
Wereldwijd bekende conferentiespreker en expert in creativiteit. Hij heeft negen boeken geschreven en enkele duizenden lezingen gegeven.
  • GILLES BABINET
Frans serieel ondernemer, die een van zijn eerste bedrijven verkocht toen hij 26 was (ergens in de jaren 90) voor meer dan 130 miljoen Dollar.
  • TONY COOLIDGE
Tony Cooldige werkt om 400 miljoen Austronesianse mensen terug te brengen naar hun ‘roots’ in Taiwan. Tony is een normale man die buiten-normale dingen doet.
future-you-sjoerd-gerritsen-cover-paperback-3d

BESTEL BOEK BIJ